Zakaj in kako uporabljati zemeljske mandlje?

Zemeljski mandlji postajajo vedno bolj prepoznavno in zaželeno živilo. Ni čudno, glede na to, da so pravo super-živilo!   Njihov okus se giblje nekje med mandljem in kokosom. Zemeljski mandlji, po angleško ‘tiger nut’, pa v resnici sploh niso oreščki. … PREBERI VEČ

0
Češnje v skorjici iz moke zemeljskih mandljev

For all my English speaking readers, just scroll down, you will find recipe in English too. Češnje v skorjici iz zemeljskih mandljev in ovsenih kosmičev Nadev: 500 g razkoščičenih lešenj 3 zvrhane žlice kokosovega sladkorja ½ limone (sveže iztisnjen sok) … PREBERI VEČ

0
Krhka pita iz moke zemeljskih mandljev

Ne vem, če ste že dobili v roke vrečko z moko iz zemeljskih mandljev in jo uporabili v kakšnem od svojih receptov. Kakorkoli, vredno je poskusiti. Kaj so zemeljski mandlji ste morda že prebrali, pa vseeno povem raje še enkrat … PREBERI VEČ

0
Čokoladni datljev namaz

Prepričana sem, da nisem edina, ki se ji lahko v trenutku porodi misel o kremasti, čokoladni sladici z odličnim okusom, poleg tega pa nočem take s polno umetnega sladkorja in raznih ojačevalcev okusa in barvil… Imam rešitev tako zase kot … PREBERI VEČ

0
1 2