fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Granole

Zakaj je drobTinkina granola posebna?

MOJA PRESNA GRANOLA ni navaden muesli, je veliko več ko to, saj je zelo okusen in hrustljav obrok, katere glavna sestavina so zemeljski mandlji.

Moja presna granola je prva slovenska granola iz zemeljskih mandljev. Ker se ne peče ampak suši v sušilnikih, z uživanjem te granole vnašamo vase »živo« hrano, ki v sebi nosi življenje. Zajema encime, minerale, spekter hranil, ki jih potrebujemo v enem obroku. Pripravljena je ročno, s srcem in dušo in je slovenski proizvod.

Njena glavna sestavina so presni zemeljski mandlji (chufa), ki niso oreščki ampak gomolji. Zaradi njihovih odličnih lastnosti, kot so na primer visoka vsebnost prehranske vlaknine prebiotične narave, železa, E vitamina in so popolnoma nealergeni,… dajejo granoli še dodatno vrednost.

MOJA PRESNA GRANOLA je ekološka, ne vsebuje nobenih umetnih sladil, le naravno prisotne sladkorje iz visokega deleža sadja. Je brez umetnih barvil, brez konzervansov, brez GSO, glutena, laktoze, mleka, oreščkov in ostalih alergenov in je primerna tako za vegane kot vsejedce.

Zaradi visoke vsebnosti prehranske vlaknine, nas nasiti za dalj časa. Ker vsebuje le najbolj kvalitetne sestavine, je njen okus resnično izjemen in prvinski.

Uživa se lahko za zajtrk, malico ali večerjo, kar tako iz vrečke ali pa jo prelijete z vam najljubšim rastlinskim napitkom, mlekom ali jogurtom. Odlično se poda tudi v razne skledice ali bowle.

Osnovne sestavine Moje presne granole

moja-presna-granola
moja-presna-granola-spar
moja-presna-granola-ovseni-kosmici
granole-web

Priprava obroka

  • V lonček z granolo dolijte rastlinsko mleko (npr. kokosovo ali mandljevo) ali jogurt.
  • Počakajte 5 minut in uživajte v okusnem obroku.
  • Po želji dodajte sveže sadje.
Dober tek!

Lastnosti Moje presne granole

Vse MOJE PRESNE GRANOLE so brez dodanih umetnih sladkorjev, glutena, oreščkov, laktoze, soje, so presne in vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje iz sadja in zemeljskih mandljev. Poleg tega ne vsebuje glutena in jo lahko uživajo tudi tisti, ki imajo celiakijo ali druge težave ob užitju glutena.

Presna granola se ne peče, ampak suši v sušilniku pri temperaturi do 46°C. Zaradi tega se ohranijo vsi encimi, vlaknine, vitamini in hranilna vrednost sestavin. Zemeljski mandlji vsebujejo vlaknine, ki dobro vplivajo na našo črevesno floro.

100% EKOLOŠKA & RASTLINSKA & PRESNA

BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, BREZ OREŠČKOV, BREZ DODANIH SLADKORJEV

VISOKA VSEBNOST PREHRANSKE VLAKNINE

Kje lahko naročim Mojo presno granolo?

Naročite jo lahko tudi preko naše spletne trgovine

Povpraševanja in naročila za veleprodajo nam lahko pošljete na kontakt TUKAJ.