fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Zdravo s Terezo!

Jutro posvečamo druženju in učenju zelo pomembne tehnike – fermentacije!

Delavnica bo popolnoma posvečena fermentaciji. Fermentirana hrana so živila, ki so šla skozi proces lacto oz. mlečne fermentacije, v katerih se naravne bakterije hranijo s sladkorjem in škrobom v hrani in ustvarjajo mlečno kislino.

Ta proces ohranja oz. konzervira hrano in ustvarja koristne encime, B-vitamine, omega-3 maščobne kisline in različnih skupine probiotikov.

Takšna hrana pa je tudi bolj prebavljiva.

Na delavnici boste telo nahranili s prijaznimi bakterijami in poskrbeli za vaš imunski sistem.

Pripravili bomo burgerje, ki jih sestavimo z okusnimi in zdravimi dodatki, pivo pa bo nadomestila probiotična kombucha.

Kaj bomo okušali?

  • Terezin najljubši veganski burger
  • pekoči kimchi
  • Veganske namaze
  • Sodavica kombucha
  • vodni in mlečni kefir

Kdaj in kje?

  • Sobota, 13. 10. 2018, od 10.00 do 13.00 ure
  • Ekološka trgovina Drobtinka, Šlandrov trg 31, Žalec

Cena in prijave

  • 45,00 €
  • Vse prijave sprejemamo na tereza@teresamisu.com
  • Cena vključuje knjižico receptov, kombucha kulturo in darilce.

O voditeljici delavnice:

Tereza Poljanič je strokovnjakinja za zdravo prehrano in certificirana presno veganska kuharica, ki je diplomirala v Los Angelesu na akademiji Matthew Kenney Culinary Chef. Je ustanoviteljica bloga Teresamisu v angleškem in slovenskem jeziku. Trenutno živi in dela v Aucklandu na Novi Zelandiji. Hkrati je avtorica kuharske knjige in kuharske oddaje Zdravo, Tereza!

Delite naprej ...
Tina Drobtinka
Tina Drobtinka

Tina drobTinka je ustvarjalka presnih sladic, avtorica številnih receptov, ustanoviteljica in idejni vodja blagovne znamke drobTinka in ljubiteljica narave in z njo povezanih bitij.

Objav: 167