fbpx
Vsebina košarice

V košarici ni izdelkov.

Odprli smo ekološko trgovino drobTinka v Žalcu! :)

Ah, pa je tu…trgovinica o kateri sem sanjala tako dolgo. Saj poznate sanjarjenje, tako resnično, da prav čutite, vonjate in skoraj tipate stvari kot, da se dogajajo tisti trenutek. No, tako sem se jaz videla v svoji trgovinici, pa ne samo sebe tudi njega…svojega moža. In nama je uspelo s skupnimi močmi najinih prijateljev, domačih in tudi popolnih neznancev, ki so nama ne vedoč vlivali pogum in spodbujali, ko sva imela temne dni in nama je manjkalo energije za naslednji korak.

Poletje ni bilo ležerno in namenjeno počitku, nabiranju novih moči. Bilo je precej hektično z vmesnimi padci, ko nama je na primer med prsti spolzel dogovorjen prostor tik pred podpisom pogodbe in so se sanje kar naenkrat zdele samo sanje, ki se ne bojo nikoli uresničile.

Pa smo tu, v trgovinici, ki je nastajala večinoma v večernih urah, pa tudi nočnih, ker je bilo potrebno čez dan pripravljati stvari za prodajo, proizvodnjo in seveda tudi preživeti čas z najinima hčerkama, ki sta imeli poletne počitnice. Mnogokrat sem se spopadala s slabo vestjo, ker je bilo skupnega časa bolj malo, pa še takrat sem bila kdaj precej nervozna, na robu joka, ker se stvari niso odvijale po planu.

In je prišel dan, ko smo odprli vrata, polni pričakovanja in tudi strahu seveda, saj stopava po neznani poti, pa vendar tako zelo verjameva vanjo.
Želiva, da bi se obiskovalci počutili domače, zaželjene, da bi odhajali dobre volje, nasmejani. Skrbno si zapisujeva njihove želje in pripombe, saj nama veliko pomenijo.

Kmalu pokažem nekaj sličic. Jah, nimam jih še. Enostavno niso še prišle na vrsto. Bomo pa veseli vsakega obiska, pa četudi pridete samo pokukat kako smo uredili in kaj se najde na naših policah, hladilniku, kakšna je naša kavica,…planov je veliko, pa lepo počasi korak za korakom.

Prisrčno vabljeni k nam, v Žalec, na Šlandrov trg 31 🙂

Delite naprej ...
Tina Drobtinka
Tina Drobtinka

Tina drobTinka je ustvarjalka presnih sladic, avtorica številnih receptov, ustanoviteljica in idejni vodja blagovne znamke drobTinka in ljubiteljica narave in z njo povezanih bitij.

Objav: 163