fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Predstavljamo: Royal Green ekološka celostna prehranska dopolnila iz narave

Royal Green je blagovna znamka prehranskih dopolnil, ki si prizadeva biti celostna (wholefood) alternativa za sintetične vitamine in minerale, ki so na voljo na trgu. Ustanovitelj Royal Greena je Roy Jongens.

Leta 1999 je Roy odprl družinsko trgovino z zdravo hrano v mestu Hoorn na Nizozemskem. Prodali so veliko prehranskih dopolnil. Začel je brati o kakovosti izdelkov in opazovati razlike med njimi. Iskal je odgovore na vprašanja: Kako se oblikujejo vitamini in minerali? Kdo jih proizvaja? Vsi proizvajalci so trdili, da gre za naravne izdelke, vendar je začel izgubljati zaupanje, da je temu res tako. Imena sestavin na etiketah niso zvenela preveč naravno.

Odločil se je za devetmesečno potovanje po Združenih državah Amerike, da bi obiskal proizvajalce. Tam je odkril resnico.

Če nekdo vpraša za izdelek, ki pomaga krepiti kosti, je velika verjetnost, da mu bodo priporočili kalcijev karbonat. To je kreda in čista skala! Te snovi ne rastejo v tleh. Težko jih je imenovati naravne. Te snovi ne rastejo v tleh. Težko jih je imenovati naravne. Zato se je Roy odločil, da je čas za spremembo, zato je bil leta 2008 ustanovljen Royal Green. Ime je simbolično: Roy – Vse Zeleno.

Vir: Royal Green

Ustvarjalci Royal Green verjamejo, da obstaja le en način, kako uživati v življenju na zdrav način: na način matere narave! Uporabljajo le sestavine najvišje kakovosti. Vedno čiste, naravne, varne in po možnosti certificirano ekološke.

Prehranska dopolnila pogosto vsebujejo sintetične sestavine. V Royal Green pa so prepričani, da so ponovredna (wholefood) prehranska dopolnila, po možnosti certificirana ekološka, boljši viri z širšim spektrom delovanja v telesu. Menijo, da je ekološka hrana je dar narave in od leta 2008, si strastno prizadevajo posredovati to modrost narave tudi s prehranskimi dopolnili.

Na osnovi popolnoma naravnih, certificiranih in preizkušenih sestavin je Royal Green pionir na področju prehranskih dopolnil. Spoznajte izdelke in kliknite TUKAJ.

Kaj jih dela drugačne?

Strokovnjaki pri Royal Green so razvili inovativne formule popolnoma naravnih prehranskih dopolnil, ki so drugačne zaradi tega, ker ne vsebujejo sintetičnih sestavin, temveč so njihove formule osnovane izključno na celovitih in naravnih sestavinah. Zakaj so prav celovita – polnovredna – wholefood ekološka prehranska dopolnila boljša od sintetičnih?

Na primer, če nekdo išče naravni ali celosten vitamin C, pogosto zapusti trgovino z askorbinsko kislino (sintetični vitamin C) ali kalcijevim askorbatom (ester-C), ne da bi vedel, kako ti sestavini nista niti blizu naravnega ali celostnega vira.

Royal Green certificirana ekološka prehranska dopolnila so proizvedena brez sintetičnih izolatov, dodatkov in umetnih sestavin ter sladil. Pridobljena so iz celotnih rastlin in superživil, kar zagotavlja optimalno absorpcijo hranilnih snovi in maksimalno učinkovitost. V sestavi posameznih formul Royal Greena so še posebej privlačne adaptogene rastline, kot sta sibirski ginseng in rodiola, s čimer se izboljšuje njihov sinergijski učinek.

Zato si pri Royal Green prizadevajo ponujati prehranska dopolnila iz celostnih živil, polnovredna ali wholefood prehranska dopolnila. Mi pri Royal Greenu vedno izbirajo pot narave. Če je sestavino mogoče dobiti iz ekološke pridelave, bo to vedno njihova izbira. Popolnoma brez kemikalij, konzervansov, polnil, sintetičnih sladil in ojačevalcev okusa.

Vir: Northern Greens

Kakšna je razlika med sintetičnimi in celostnimi ekološkimi prehranskimi dopolnili?

Ekološki vitamin C v celotnem spektru, vsebovan v izdelkih, kot so camu camu, amla ali acerola, ni le vitamin C, temveč tudi na stotine drugih hranil. Vplivajo ne le na boljšo absorpcijo in biološko aktivnost, ampak delujejo v širšem obsegu na telo.

Med tem pa izolirana askorbinska kislina (ustvarjena s strani človeka) zagotavlja eno sestavino.

Vitamin C, ustvarjen s strani narave, pa zagotavlja na stotine hranil, ki delujejo sinergijsko. Hranijo telo, ne zahtevajo visokih odmerkov. Vredno se je vprašati. Ali želite uporabljati sintetike ali naravne vitamine in minerale celotnega spektra?

Roy pravi, da kadar analizira prehransko dopolnilo, vedno pozornost posveča dvema stvarema: sestavinam in neodvisni ekološki certifikaciji. Vse zato, ker večina podjetij za dopolnila prodaja enake izolirane vitamine, minerale in zelišča! Nimajo možnosti pridobiti okoljskega certifikata. Kljub temu pa lahko svoje izdelke še vedno imenujejo naravne, saj beseda nima nobene pravne zaščite.

Pri Royal Green dajejo primerjavo med celostnimi prehranskimi dopolnili in sintetičnimi na zelo orisan način: Primerjajte rastlino z lepim, zvočnim orkestromom. Ta orkester sestoji iz stotin instrumentov, ki skupaj zvenijo fantastično in usklajeno.

Konvencionalen način razmišljanja je, da ima en instrument (na primer kurkumin v kurkumi) enako močan učinek kot celoten orkester. To je standardizacija: sintetična dopolnila ponujajo le flavto namesto celotnega orkestra. Preostali del se šteje za nepomemben.

Pri Royal Greenu verjamejo, da je moč, energija in varnost v celotni rastlini. Želijo celoten orkester in idealno bi bilo, da je čim večji. Različni instrumenti se medsebojno krepijo, kar prinese veliko večji učinek. Pri Royal Greenu ohranjajo celotno rastlino in zagotavljajo vse hranilne snovi.

Vir: Royal Green

Če želite pregledati celoten izbor Royal Gren pregranskih dopolnil, jih najdete na tej povezavi:

Celotna ponudba Royal Green celostnih prehranskih dopolnil

Pripravila: Tina Teršek, drobTinka

Delite naprej ...
Tina Drobtinka
Tina Drobtinka

Tina drobTinka je ustvarjalka presnih sladic, avtorica številnih receptov, ustanoviteljica in idejni vodja blagovne znamke drobTinka in ljubiteljica narave in z njo povezanih bitij.

Objav: 168