fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

NOVO! Ekološki Iso Drink drobTinka

V poplavi izotoničnih napitkov sva si drznila ustvariti še enega. Kot vedno pa sva tudi tokrat želela ustvariti izdelek brez nepotrebnih dodatkov, ki na naraven način podpira naše telo. Poimenovala sva ga ISO DRINK.

Glavne sestavine so preproste in transparentne:
 • Baobab

Že pred časom sva se navdušila nad odličnimi lasntostmi baobaba – sadeža, ki ga imenujemo kruhovec, ki je zaradi naravne visoke vsebnosti C vitamina prava vitaminska bomba. Ima prav prijeten okus, zato sva ga z lahko umestila tudi v izotonipčni napitek.

 • Kokosova voda

Druga sestavina je kokosova voda, ki že sama po sebi zagotavlja 5 elektrolitov za katere je znano, da podpirajo hitro hidracijo: natrij, magnezij, kalcij, kalij in fosfor. Zaradi tega je kokosova voda je postala priljubljena pijača v številnih vadbenih rutinah in dietnih načrtih. Prehranske prednosti kokosove vode v prahu v primerjavi s kokosovo vodo v tekočem stanju ostajajo precej podobne.

 • Nerafinirana roza himalajska sol

Zgornjima dvema sestavinama sva dodala še nerafinirano himalajsko sol. Ob povečani vadbi, oziroma pri dehirdraciji se zmanjšajo tudi soli (elektroliti) v našem telesu. Natrij v soli je bistven elektrolit, potreben za delovanje telesa.

 • Datlji v prahu

Večina izotoničnih napitkov vsebuje umetna barvila, tiste fluorescentne barve napitkov ne povedo ničkaj dobrega o njih. Poleg umetnih barvil je dodanega še kup navadnega sladkorja zaradi katerih nam ob pitju napitkov lahko med vadbo postane tudi slabo. Midva pa sva dodala datlje v prahu namesto sladkorja, saj so odličen vir ogljikovih hidratov, ki med vadbo dovajajo energijo.

 • Liofilizirano sadje v prahu za okus

ISO DRINK ne vsebuje umetnih okusov, dodani so mu:

 • limona v prahu / črni ribezu v prahu
 • banana v prahu

drobTinka ponuja mešanico za pripravo napitka z elektroliti samo z rastlinskimi sestavinami brez gensko spremenjenih organizmov, je dobrega okusa in tudi služi svojemu namenu.

ISO DRINK najdete v dveh okusih:

Naravni okus in naravna sladkoba, ki ni osladna, sta ena izmed številnih odličnih lastnosti mešanice Iso Drinka.

Odlično tudi športnike in aktivne ljudi

Hidracija ni samo pitje vode. Ob intenzivni vadbi je potrebno nadomestiti tudi izgubljene elektrolite. Sama voda tega ne zmore.

Iso Drink z bistvenimi elektroliti in brez dodanega sladkorja (vsebuje naravno prisotne sladkorje ) je tako odlična izbira za hidracijo brez umetnih sestavin ali konzervansov. Primeren je tudi za vegane, ne vsebuje glutena in je ekološki izdelek, zaradi česar je Iso Drink vsestranska izbira za vsakogar, ki želi podpirati svoj aktiven življenjski slog.

Odlična mešanica 4 glavnih elektrolitov, ki nadomesti izgubljeno s potenjem.

 • natrij
 • kalij
 • kalcij
 • magnezij

Torej, odlična mešanica, ki jo zmešate z vodo, za nadomeščanje izgubljenih mineralov in soli v telesu!

Vrhunska mešanica elektrolitov, ki naravno redehidrira, pomaga nadomestiti tekočino, ki jo izgubite s potenjem med visokoenergijsko vadbo.

Zmanjšana energija, boleči mišični krči in druge nevšečnosti so možne posledice pomanjkanja hidracije, bistvenih vitaminov in mineralov v telesu. Po dolgi naporni vadbi je to zadnja stvar, ki jo potrebujete. Kar potrebujete, je globoka hidracija in obnavljanje mineralov.

 • Vitamin C
 • Natrij
 • Kalij
 • Kalcij
 • Magnezij

so zajeti v drobTinkinem Iso Drinku, ki vam pomaga ohranjati hidracijo tako, da se lahko posvetite tistemu, kar je pomembno: vaši zmogljivosti. Uporabite pred ga, med in/ali po vadbi, da bo vaše telo ostalo hidrirano, preizkusite napitek z rezultatom, ki ga lahko dejansko občutite.

Način uporabe najdete pri izdelku.

Limona TUKAJ

Črni ribez TUKAJ

Pripravila: Tina Teršek, drobTinka

Izdelki, ki so uporabljeni v receptu

Delite naprej ...
Tina Drobtinka
Tina Drobtinka

Tina drobTinka je ustvarjalka presnih sladic, avtorica številnih receptov, ustanoviteljica in idejni vodja blagovne znamke drobTinka in ljubiteljica narave in z njo povezanih bitij.

Objav: 168