fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Predstavljamo: Bio tekoča zelišča Northern Greens

Raziskovanje najrazličnejših sestavin za uporabo hrane, pa tudi kozmetike me vedno pripelje do odkrivanja novih proizvajalcev, ki me navdihnejo s svojimi izdelki, načinom izdelovanja, komuniciranja in delovanja nasploh. Podobno razmišljanje in čutenje je tisto kar me najprej pritegne potem pa, ko se začnem poglabljati tudi v to, kako komunicirajo z nami, kupci. Sama želim s svojim ponujanjem vedno biti odkrita, želim stati za tistim kar počnem in mirno spati ponoči.

Podjetje Northern Greens, ki je dansko podjetje, sva spoznala na enem izmed sejmov v tujini. Preprost a hkrati tako zelo uporaben izdelek nama je takoj padel v oči in tako se je začel proces.

Danes na poličke svoje spletne trgovine postavljava ekološke tekoče začimbe, ki se nama zdijo enkratne in tudi nadvse priročne. Namreč tekoče začimbe so sveža tekoča zelišča 365 dni v letu. So ekološke, veganske in iz preprostih sestavin.

Tri izmed vseh, ki so v ponudbi, najdete tudi na poličkav vseh dm poslovalnicah v Sloveniji.

Na poličkah v spletni trgovini drobTinka lahko izbirate med 8 okusi čudovitih tekočih zelišč:

Kaj jih dela drugačne?

Vsi smo že kupili sveža zelišča v lončkih v supermarketu in verjamem, da pogosto, tako kot jaz, ne uporabite vsega. Zato ta zbledi v kotu okenske police in na koncu ugotovimo, da jo lahko uporabimo samo nekajkrat. Poleg tega je izven sezone težko najti zelišča dobrega okusa. Zato so v podjetju Northern Greens dobili idejo kako zagotoviti sveža selišča skozi vse leto.

Ekološka zelišča nežno sesekljajo in jih zmešamo z bio kisom in morsko soljo ter s tem zagotovijo okus svežih zelišč.

To je vse. So veganske, brez laktoze in glutena. Brez alergenov, ki jih je treba upoštevati. Poimenovali so jih Liquid Herbs – Tekoča zelišča.

Zame še en plus, čeprav začimbe porabim veliko hitreje je, da je njihov rok trajanja 2 leti na sobni temperaturi. Pa ne gre za kakšen poseben trik, tega so poznale že naše babice in prababice. Kis in sol sta namreč odlična za shranjevanje in obstojnost naše hrane.

Vse tekoče začimbe Northern greens pa so primerne tudi za vegane, vegetarijance in tiste z dieto brez glutena.

Vir: Northern Greens

Tekoča zelišča v kuhinji

Northern Greens je dansko prehrambeno podjetje, ki je predstavilo koncept tekočih ekoloških zelišč, ki domačim kuharjem omogočajo udoben dostop do svežih okusov.

Tekoča zelišča olajšajo kuhanje, hkrati pa poskrbijo za manj odpadkov. S starim gospodinjski trikom, ki naraven način ohranjanja svežino živil, brez dodatnega hokus pokusa, lahko tekoča zelišča zdržijo dve leti – tudi po odprtju. Prav tako jih ni treba hraniti v hladilniku. Pustite jih na kuhinjski mizi, da bo svež okus vedno pri roki.

Na drobTinkinih spletnih policah se tako nahaja 8 različnih vrst: ingver, origano, bazilika, rožmarin, timijan, koper, česen, divji česen in pehtran.

To je nov način za popestritev vaše hrane! Mi smo navdušeni!

Vir: Northern Greens

Če vas zanimajo še posušene ekološke začimbe, pa jih najdete na tej povezavi:

https://www.drobtinka.si/kategorija-izdelka/zdrava-prehrana/sladila-soli-in-zacimbe/

Pripravila: Tina Teršek, drobTinka

Delite naprej ...
Tina Drobtinka
Tina Drobtinka

Tina drobTinka je ustvarjalka presnih sladic, avtorica številnih receptov, ustanoviteljica in idejni vodja blagovne znamke drobTinka in ljubiteljica narave in z njo povezanih bitij.

Objav: 168