fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Presni čokoladni brownie s presno malinino marmelado

Sestavine za brownie:

Sestavine za marmelado:

Brownie:

Vse sestavine zmeljite v sesekljalniku z rezilom »S«. Če se masa ne sprime v kroglo, mu dodajte žličko ali dve vode. Pekač obložite z folijo in vanj s pritiskanjem vstavite maso čim bolj enakomerno. Postavite ga v hladilnik. Ko je masa ohlajena, jo razrežite na poljubne kose.

Priprava marmelade:

Vse sestavine zmeljite v sesekljalniku z rezilom »S«.

Ko ponudite brownie, ga prelijete z žličko ali dvema malinine marmelade.

Če jih želite narezane brownie spraviti za kasneje, jih shranite v dobro zaprti posodi v hladilniku, da se ne navzamejo ostalih vonjav. Tako bodo ostali sveži teden dni.

Marmelado pa shranite v steklenem kozarčku v hladilniku, tako bo ostala sveža teden dni, če ne bo prej izginila…

Recept je bil objavljen tudi na spletnem portalu Moja leta in Novi tednik.

Recept in fotografija: Tina Teršek

Delite naprej ...
Tina Drobtinka
Tina Drobtinka

Tina drobTinka je ustvarjalka presnih sladic, avtorica številnih receptov, ustanoviteljica in idejni vodja blagovne znamke drobTinka in ljubiteljica narave in z njo povezanih bitij.

Objav: 173