Limonada z baobabom

Kaj je baobab in s kakšnimi čudoviti lastnostmi se ponaša, si lahko prebereš v članku TUKAJ Danes pa ti želim predstaviti tudi recept, ki pride prav v toplih poletnih mesecih, ko je redehidracija nujna, poleg tega pa je tale limonada … PREBERI VEČ

0
Piškoti s kakavovimi zrni

  Najprej sem mislila, da ta recept ne bo uspel – želela sem naredit piškote, ki jih razvaljaš, pa se niso hotli razvaljat; potem sem ugotovila, da nisem dodala pecilnega praška. V glavnem, mislila sem, da bo to ena lekcija, … PREBERI VEČ

0
Ajdova kaša z gobami in špinačo

Ajda je čudovito hranilo z mnogomi dobrimi lasntostmi. O njej lahko preberete, da jo uvrščajo med žita, čeprav botanično spada med trave; spada med zeljnarice, lahko pa bi jo prištevali celo k sadju in je celo v sorodu z rabarbaro. … PREBERI VEČ

0
Kvinoja z malinami in kokosom

Še en recept s kvinojo! Tokrat še v sladki varianti, ki je tako dobra, da te kar sezuje. Maline se s kvinojo podajo odlično, s svojo aromo ji dodajo še tisto piko na i, ki jo naredijo popolno za naše … PREBERI VEČ

0
Presni “čupavci”

For all my English speaking readers, just scroll down, you will find recipe in English too. Ta sladica vzame malo več časa za pripravo, ampak je tako čudovita in primerna tudi za decemberski čas, ko si ponavadi vzamemo male več … PREBERI VEČ

0
1 2 3