fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Utrinki drobTinkinega dneva

Trgovino smo odprli precej po tiho, lahko bi rekli sramežljivo, čisto v drobTinkinem slogu 🙂 Saj ne, da ne maram pozornosti, samo prevelikega pompa se ustrašim..saj veste, manj je več, tako nekako. No in je prišel dan, sončen, kot naročeno, je že moralo biti tako, na katerega smo vas želeli majčkeno pocrkljati, pokazati kako srčno delamo in kakšne izdelke ponujamo.

Sicer sem skoraj cel čas preživela s svoji delavnici, za tistimi belimi vrati nad katerimi še manjka napis “drobTinkina delavnica”, bo že prišel čas tudi za to. Predvsem sem si želela, da bi začutili toplino in iskrenost, iz katere je nastala ta trgovinica, da bi začutili, da nam je mar. Upam, da nam je uspelo 🙂

Tukaj pa je še s fotografijami prikazano vzdušje. Posnela jih je moja draga Eva Klevska. Hvala.

Mešanica presnih in ekoloških, rastlinskih beljakovin Sunwarrior, ki je v samem vrhu kar se tiče kvalitete in okusov, o njej lahko veliko preberemo tudi na spletu. Tokrat ste lahko poskusili okus čokolade. Z Majo Jeereb, certificirano nutricistko sodelujemo tudi pri izdelavi naše presne in veganske proteinske granole Live Granola.

Gospod Borut je predstavljal njihove pekovske izdelke brez glutena, Vitapek. Poskuša pa jih moja draga mama 😀
Odlični piškoti brez glutena Vitapek
Moji Iza in Zala, zadaj moj dragi oče 🙂
Odlična ekološka kozmetika, ki poboža dušo tako z vsebino kot izgledom, Amon & Anis 🙂
Ekološki in z dušo narejeni čipsi in ostali slani prigrizki BioArt, ki so jih do sedaj vsi pohvalili 🙂 So brez glutena, veganski in brez laktoze (razen tistega z okusom smetane in zelišč). Zaenkrat jih najdete samo v naši trgovinici v Žalcu.
Ekološki sirupi ekološke, eko-socialne kmetije Korenika. Ponujajo tudi odličen jabolčni sok in še marsikaj drugega 🙂
Slastna zelenjava ekološke kmetije Avšič 🙂

Bige s semeni Vitapek, brezglutenske, seveda.

Naše granole drobTinka, na katere smo posebej ponosni, saj takih zaenkrat še ni moč kupiti drugje kot pri nas v Sloveniji. Narejene iz zemeljskih mandljev, brez dodanega sladkorja, presne, in ročno narejene, primerne tako za vegane kot vsejedce.
drobTinka, v svoji delovni opremi, s čudovito, dišečo vrtnico, ki sem jo dobila od svojih staršev 🙂
Zala se ni mogla upreti konopljinim semenom, namočenim v čokoladi, ki jih je predstavila Maja iz podjetja Zdravo Bio
Iza pa čipsu BioArt 🙂
Odlične presne, veganske in ekološke čokoladice Conscious
Tudi naši mali obiskovalci so bili navdušeni.
Veganski in ekološki sendviči, ki jih za vas izdelujemo v naši ekološki trgovinici drobTinka. Kruhek pa za nas pripravlja pekarna Deveta vas. Sendviči pa so tako dobri tudi zato, ker so pripravljeni iz veganskih “sirov” in veganskih “salam”, ki nam jih dobavljata Marjan in Mirjam iz Živa centra
Brezglutenski muffini Vitapek.
Greenfrog Botanic, veganska kozmetika iz ekoloških sestavin, izdelana z občutkom do narave. Predstavljala jo je Tatjana iz Rožc’a Golež.
Delite naprej ...
Tina Drobtinka
Tina Drobtinka

Tina drobTinka je ustvarjalka presnih sladic, avtorica številnih receptov, ustanoviteljica in idejni vodja blagovne znamke drobTinka in ljubiteljica narave in z njo povezanih bitij.

Objav: 168