Zgodila se je Terezina delavnica fermentiranja
Pred dvema dnevoma se je v Ekološki trgovini drobTinka dogajala delavnica, ki jo je vodila Tereza Poljanič, voditeljica kuharske oddaje Zdravo, Tereza in avtorica istoimenske kuharske knjige. Najprej me je prevzela s svojo iskreno pojavnostjo in preprostostjo, nato pa še z samo delavnico, ki jo z lahkoto obvladuje tako čisti začetnik kot tudi tisti, ki je že sam poskušal ustvarjati v svoji kuhinji. 🙂
Delavnici žal nisem mogla prisostvovati, ker sem imela svoje obveznosti v trgovini, sem pa prisluškovala, priznam 😀 in se veselila sproščenega sodelovanja vseh udeleženk. Kljub temu, da nisem bila prisotna na delavnici pa sva oba z Gregom dobila vsak svoj kozarček kambuche (fermetniranega čaja) in vodnega kefirja in odkrito povem, da sta bila oba tako odlična, da bi ju z lahkoto uvrstila v svoj vsakodnevni ritual 🙂
Dišalo je tudi po Terezinih najljubših veganskih burgerjih, ki so bili postreženi z pekočim kimchijem in veganskimi namazi. Iz srca vam lahko priporočam obisk njenih delavnic. Prav tako pa tudi njenih knjig z recepti, ki so narejene z občutkom in prav čutiti je ljubezen do priprave hrane na njen poseben način.
Tudi mene je pričakalo presenečenje, Terezina knjiga Zdravo Tereza! Polnovredna prehrana, ki nahrani dušo in telo, Tereza pa se me je dotaknila tudi z osebnim posvetilom. Hvala, draga Tereza 🙂
Tofu in namazi, so šli v tek, ker so res odlični in z veseljem jih bom uvrstila tudi v naš jedilnik 🙂