fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Paket Tris zemeljskih mandljev

Original price was: 18,70 €.Current price is: 17,99 €. vklj. DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,99 €

9 na zalogi

Delite naprej ...

Paket čudovitih izdelkov iz zemeljskih mandljev s katerimi lahko negujete tako telo kot skrbite za zdravo prehrano.

1. Ekološki presni olupljeni zemeljski mandlji, Tiger nuts, chufa ali zemeljski mandlji NISO OREŠČKI, so gomolji brez glutena, laktoze, ekološki, presni, z visoko vsebnostjo prehranskih vlaknin. So vir železa, kalija in magnezija. Odlični so tako za vegane kot vsejedce.

2. Presno ekološko olje iz zemeljskih mandljev, zaradi pridobivanja pri temperaturi do 42 stopinj Celzija ohranja vse hranilne vrednosti in naravna sladkoba teh čudovitih gomoljev. Je brez GSO, konzervansov in 100% ekološke pridelave. Olje iz zemeljskih mandljev so uporabljali že stari Grki pred 4000 leti, prav zaradi zdravilnih lastnosti. Zaradi visoke obstojnosti pri višjih temperaturah je odlično za uporabo v kuhinji, saj ne spremeni sestave in okusa do 340°C. Ima visoko vsebnost oleinske kisline in je primerno tudi za kozmetično rabo. Olje iz zemeljskih mandljev lahko uporabljajo tako vegani, vsejedci in tudi tisti, ki imajo težave ob uživanju oreščkov.

3. Presna ekološka moka iz zemeljskih mandljev, fino mletaZemeljski mandlji NISO OREŠČKI, ampak gomolji. Vsebujejo veliko vlaknin in so prijetnega okusa. Vse to pa se ohrani tudi v moki iz zemeljskih mandljev, ki je pridelana pri temperaturi do 42 stopinj Celzija in seveda NE VSEBUJE GLUTENA. Ta tip moke je univerzalen, lahko se uporablja v slaščičarstvu, peki, domači uporabi (zajtrk, v kombinaciji s kosmiči, za smoothie, peki peciva, piškotov, celo pri testu za pico). Primerna je tudi za posebne diete, namreč ne vsebuje glutena, oreščkov, laktoze, je ekološka… Visoke vsebnosti koristnih sestavin lahko dobro vplivajo na naš organizem.

 

Proizvaja: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže, Slovenija

Distribucijo ekoloških proizvodov kontrolira: SI-EKO-002

Certifikati

EU ekološki certifikat, SI-EKO-002, kmetijstvo EU/izven EU

 

Teža 400 g