fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kako smo se predstavili na Vegafestu

Kljub temu, da se je dan začel precej zgodaj, ob 5.15 je zvonila najina ura, se je ta odvijal mnogo hitreje kot bi človek pričakoval. Ob 6.30 smo začeli pripravljati naš predstavitveni prostor, spoznali “sosede” na sosednjih prostorih, Majo s Sunwarrior beljakovinami seveda že poznamo. 🙂

Tokrat sta nama bila v veliko pomoč Petra in Ivo. Skupaj smo zložili vse naše izdelke, letake, tortice in še sama ne vem kdaj so se začeli zbirati ljudje, dobre volje in z nasmehi na obrazu. Dišalo je po dobri in okusni veganski hrani, iz ozadja je bilo ves čas slišati dogajanje na glavnem odru. Vzdušje je bilo res čudovito.

Zanimanje za drobTinkine zemeljske mandeljne bilo veliko, granola je požela polno pohval, tudi napitek iz zemeljskih mandljev je bil večini všeč, meni pa je bilo vse to opazovati v veliko zadovoljstvo, saj vloženi trud ni bil zaman.

Skupaj z Centrom Moje zdravje smo predstavili novo ekološko, presno, vegansko, proteinsko granolo – Live Granola. 🙂

Za dokaz kako lepo smo se imeli pa prilagam te fotografije:

Delite naprej ...
Tina Drobtinka
Tina Drobtinka

Tina drobTinka je ustvarjalka presnih sladic, avtorica številnih receptov, ustanoviteljica in idejni vodja blagovne znamke drobTinka in ljubiteljica narave in z njo povezanih bitij.

Objav: 168