fbpx
Vsebina košarice

V košarici ni izdelkov.

Možnosti filtriranja

Kategorije izdelkov

Presna ekološka granola banana – vanilija, drobTinka, 230 g

5,99 

14 na zalogi

Opis

Presna ekološka granola banana – vanilija, drobTinka

Ročno izdelana drobTinkina presna granola je proizvedena v Sloveniji, odličnega, prvinskega okusa. Se ne peče, ampak dehidrira v dehidratorju pri temperaturi do 46°C. Zaradi tega se ohranijo vsi encimi, vlaknine, vitamini in hranilna vrednost sestavin. Zemeljski mandlji NISO OREŠČKI in vsebujejo velik delež vlaknin probiotične narave.

Zemeljski mandlji niso oreščki, so gomolji zato je drobTinkina granola primerna tudi za tiste, ki so občutljivi na oreščke. Poleg tega ne vsebuje glutena in jo lahko uživajo tudi tisti, ki imajo težave ob užitju glutena. Granola je odlična tako za vsejedce, vegane, presnojedce in aktivne ljudi.

Granola z okusom banana – vanilija, vsebuje banano, ki poleg zemeljskih mandljev daje sladkobo, nas nasiti, cenjena bourbon vanilija iz Madagaskarja pa s svojo aromo ponudi poseben užitek našemu zajtrku, malici ali večerji.

Uporaba

drobTinkino granolo lahko jo uživamo kot prigrizek, ali pa jo prelijemo z rastlinskim mlekom in si s tem pripravimo odličen zajtrk, malico ali večerjo.

Hranilna vrednost za 100 g

energijska vrednost 1673 kJ / 400 kcal
maščobe 22 g
od teh nasičene 9,9 g
ogljikovi hidrati 52 g
od teh sladkorji 22,0 g
prehranske vlaknine 21 g
beljakovine 3,9 g
sol 0,01 g

Sestavine

zemeljski mandlji* 57%, banane* 18%, rozine*, mleti kokos*, liofilizirane maline* 0,9%, baobab v prahu*, nerafinirana himalajska sol, burbonska vanilija*
* iz kontrolirane ekološke pridelave

Proizvaja: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže, Slovenija

Distribucijo ekoloških proizvodov kontrolira: SI-EKO-002

Certifikati

EU ekološki certifikat, SI-EKO-002, kmetijstvo EU/izven EU

Neto količina: 230 g

Proizvedeno v Sloveniji

 

 

Dodatne informacije

Teža 246 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.