fbpx
Vsebina košarice

V košarici ni izdelkov.

Paket Čoko I

15,00 
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 15,00 €

13 na zalogi

Opis

Paket vsebuje tri izdelke iz katerih lahko naredimo preprosto domačo čokolado, ali pa jih oddajamo za pripravo drugij odličnih jedi.

1. Presni ekološki kakav v prahu je superživilo in je naravni antioksidant. Pridelan je z mletjem kakavovih zrn pri nizkih temperaturah (do 42°C), da se ohranijo hranilne lastnosti in okus pravega kakava.

2. Presni ekološki kokosov mus, presno ekološko kokosovo maslo pridobivamo z mletjem kokosovega mesa za razliko od pridobivanja kokosovega olja, ki se ga pridobiva z iztiskanjem kokosa. Zato kokosovo maslo vsebuje tako naravna olja iz kokosa, kot tudi vlaknine iz njegovega mesa. Proizvedeno v Sloveniji.

3. Presni ekološki agavin sirup se pridobiva iz sredice modre agave. Postopek se izvaja pri nizki temperaturi, zato se ohranijo vse hranilne lasnosti agave. Agavin sirup je slajši kot navaden sladkor, zato se ga dozira manj, poleg tega pa ima tudi nizek glikemični indeks. Ne kristalizira, se hitro topi v vroči in hladni tekočini. Primeren je tako za vsejedce kot tudi vegane in presnojedce.

 

Distribucija: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže

Distribucijo ekoloških proizvodov kontrolira: SI-EKO-002

Certifikati

EU ekološki certifikat, SI-EKO-002, kmetijstvo izven EU