fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Darilni paket Brezkofeinski kofetek

24,83  vklj. DDV

2 na zalogi

Delite naprej ...

Darilni paket Brezkofeinski kofetek s tremi ekološkimi izdelki za jutranje brezkofeinske kavice bo skrbno in ljubeče darilo posebej zanjo, primerno tudi za dan žena, materinski dan ali za darilo ob novem letu ali kateri koli drugi priložnosti kot darilo za zdrav in vzpodbuden začetek novega dne. Izdelki so umeščeni v darilno kartonsko škatlo. Možno je izbirati med tremi nalepkami, katero želite, vpišite pri opombah.

1. ” Hvala za vse kar počneš in daješ Zate z ljubeznijo

2. ” Z najlepšimi željami

3.  božično novoletni motiv “Z najlepšimi željami”

Paket vsebuje:

  1. Pražena cikorija – Korenine cikorije so nežno pražene na vročem zraku. Je nežnega grenkega okusa s karamelno noto. Napitek je primeren tako za pripravo v filter aparatih, kot tudi za tradicionalen način, ki so ga poznali že naši dedki in babice. S svojim okusom in učinki je odlična alternativa kofeinskim napitkom in kavam. Ta izdelek lahko vsebuje sledi glutena.
  2. Instant cikorija je pripravek za napitek, ki je izdelan iz 100% pražene cikorije, polne vlaknin. Idealen za pitje v vsakem času dneva. Srednje pražen, nežnega grenkega okusa s karamelno noto. Ekološka korenina cikorije vsebuje inulin, topno vlaknino, ki hrani prebavno floro v črevesju. Številne rastline vsebujejo inulin, vendar ima korenina cikorije eno najvišjih koncentracij. Hranjenje zdrave črevesne flore pospešuje prebavo.
  3. Instant cikorija z regratom, a pripravek za napitek je izdelan iz pražene cikorije in korenine regrata – znanim ljudskim zeliščem, ki se ga uporabljali v ljudski medicini. Napitek iz cikorije in regrata bogat, poln okus in teksturo prave kave. Je brez kofeina in mnogi ljudje pravijo, da je, ker nima grenkobe in nežno kislost, pravzaprav boljši od kave.

Prodaja: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže

Certifikati: EU ekološki certifikat, SI-EKO-002, kmetijstvo izven EU


Teža 50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.