fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Darilni paket granol Zanjo

20,47  vklj. DDV

10 na zalogi

Delite naprej ...

Darilni paket granol Zanjo, bo skrbno in ljubeče darilo posebej zanjo, primerno tudi za dan žena ali materinski dan ali kateri koli drugi priložnosti kot darilo za zdrav in vzpodbuden začetek novega dne. Izdelki so vmeščeni v darilno kartonsko škatlo. Možno je izbirati med tremi nalepkami, katero želite, vpišite pri opombah.

1. ” Hvala za vse kar počneš in daješ Zate z ljubeznijo

2. ” Z najlepšimi željami

3. božično novoliteni motiv “Z najlepšimi željami”

Paket vsebuje:

  1. Moja presna granola Pregrešna pomaranča je ročno izdelana drobTinkina presna granola je proizvedena v Sloveniji, odličnega, prvinskega okusa. Presna granola iz zemeljskih mandljev in svežih pomaranč in kakavovimi zrni criollo za pripravo okusnega obroka. Ker zemeljski mandlji niso oreščki ampak gomolji, je granola primerna tudi za tiste, ki so občutljivi na oreščke. Poleg tega ne vsebuje glutena in jo lahko uživajo tudi tisti, ki imajo težave ob užitju glutena. Ker ne vsebuje živalskih sestavin je odlična tudi za vegane. Granola Pregrešna pomaranča je še posebej aromatična, saj ji kardamom s svojo aromo doda posebno noto. Sveže pomaranče in kakavova zrna se lepo povežejo in ustvarijo ravno pravi užitek ob našemu zajtrku, malici ali večerji.
  2. Moja presna granola Zmešana banana je presna granola iz zemeljskih mandljev in svežih banan z dodatkom koščkov liofiliziranih malin za pripravo okusnega obroka. Ker zemeljski mandlji niso oreščki ampak gomolji, je granola primerna tudi za tiste, ki so občutljivi na oreščke. Poleg tega ne vsebuje glutena in jo lahko uživajo tudi tisti, ki imajo težave ob užitju glutena. Ker ne vsebuje živalskih sestavin je odlična tudi za vegane. Granola Zmešana banana, je hrustljava in polnega okusa. Sveže banane ji dajejo sladkobo, vanilija vas zapelje s svojo aromo, za piko na i pa so dodani še koščki liofiliziranih malin. Granola pričara še večji užitek vašemu zajtrku, malici ali večerji.
  3. Moja presna granola Nežna jaoda, je presna granola iz zemeljskih mandljev in jagod, banan in kokosa z dodatkom koščkov liofiliziranih jagod za pripravo okusnega obroka. Pripravljena v sušilniku, iz naravnih, presnih rastlinskih surovin ekološkega izvora. Primerna tako za vsejedce, kot vegane, vegetarijance in aktivne ljudi. Ker zemeljski mandlji niso oreščki ampak gomolji, je granola primerna tudi za tiste, ki so občutljivi na oreščke. Poleg tega ne vsebuje glutena in jo lahko uživajo tudi tisti, ki imajo težave ob užitju glutena. Granola Nežna jagoda vas s svojim nežnim okusom svežih jagod in koščki liofiliziranih jagod razvaja ob vašemu zajtrku, malici ali večerji.

 

Proizvaja: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže

Certifikati

EU ekološki certifikat, SI-EKO-002, kmetijstvo izven EU


Teža 50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.