IZDELKI NAREJENI Z LJUBEZNIJO IN S STRASTJO

Tina in Grega Teršek sta lastnika in ustanovitelja blagovne znamke drobTinka. Slednja predstavlja ročno narejene, presne, veganske in ekološke izdelke, ki jima sama pravita dobrote.

Še posebej sta ponosna na njuno granolo iz zemeljskih mandljev, ki sta jo pred približno tremi leti prvič vključila v ponudbo. Razvila sta jo zaradi navdušenja nad nealergenimi lastnostmi zemeljskih mandljev in jih na ta način približala še ostalim ljudem.

Tina Teršek poleg izdelkov iz zemeljskih mandljev, svojo kreativnost in ljubezen do tega dela izraža tudi pri izdelavi svojih presnih sladic, ki so ustvarjene z veliko predanostjo, ljubeznijo in strastjo.

V podjetju drobTinka poteka celoten proces od sestave in razvijanja recepta, same izdelave, dehidriranja, pakiranja in na koncu dostave do ekoloških trgovin.

Sestavine, ki so uporabljene pri izdelavi, ne vsebujejo mleka in mlečnih izdelkov, jajc, soje, glutena, umetnih barvil in niso GSO, so presne kvalitete, ekološke, veganske in skrbno izbrane, saj v podjetju želimo ponuditi izdelke, ki prepričajo tudi z okusom in konec koncev služijo svojemu namenu.

Vse granole drobTinka so proizvedene v Sloveniji in so ročno narejene.

Za več podrobnosti o drobTinkinih izdelkih obiščite SPLETNO TRGOVINO in BLOG.

Če bi radi navezali stik s Tino in Gregom pa ju lahko kontaktirate tukaj.

Tina in Grega Teršek, drobTinka