fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Tris keramičnih kroglic – filtrov za vodo iz Nagana

7,99  vklj. DDV

Nagano je zibelka japonske keramike, priznana po kakovosti in njenih uporabah.

Raziskovalni center za keramiko v Nagano se je specializiral za študij in razvoj funkcionalne keramike za čiščenje vode, zdravje in počutje. Keramične kroglice so narejene iz naravnih elementov: gline, mineralov, rudnin. Vsaka vrsta keramike je rezultat večletnih raziskav, njihova učinkovitost pa je predmet znanstvenih testov, razvitih v centru. Objavo rezultatov nadzira uradna organizacija “Japonski center za hrano” (JFC). Raziskovalno-razvojni center nadzira Dr. Iwai, diplomant medicinske fakultete Tozai. On je avtor zahodno-vzhodnih terapij in predsednik Združenja za preprečevanje raka.

10 na zalogi

Delite naprej ...

Raziskovalni center za keramiko v Nagano se specializira za razvoj in proizvodnjo funkcionalne keramike za čiščenje vode in blagostanje. Ta center je razvil sestav keramičnih kroglic v treh vrstah, ki bodo vplivale na kakovost vode in njeno absorpcijo v naše telo. Tekoča voda je tako filtrirana, izboljšane pa so tudi njene hidracijske lastnosti.

Tris keramičnih kroglic deluje v sinergiji tako, da kroglice optimizirajo, očistijo in mineralizirajo tekočo vodo:

  • Keramika, impregnirana z bambusovim ogljem: aktivirano bambusovo oglje desetkrat poveča filtracijske sposobnosti keramike, saj privlači in adsorbira toksične delce, mikroorganizme, vonjave itd., prisotne v vodi. Bambusovo oglje v keramiki je tudi napolnjeno z negativnimi ioni.
  • Keramika s sevanjem daljnoinfra rdečih žarkov: IRL keramika spreminja elektromagnetno strukturo vode, da postane primerljiva z vodo, prisotno v človeškem telesu, s tem, da ustvarja izključitvene cone (glej; delo profesorja Géralda Pollacka). Valovna energija iz daljnoinfra rdečih žarkov skrči molekule vode in jih poveže, tako se povečuje njihovo hidracijsko sposobnost. Voda postane mehkejša, krvni obtok se izboljša. IRL tudi spodbuja odstranjevanje več bakterij, virusov, parazitov in patogenov, prisotnih v vodi.
  • Adsorbentna keramika: njihova izjemno porozna sestava naravno privlači toksične delce, prisotne v vodi. Prav tako kroglice vplivajo na slab okus in neprijetne vonjave.

Življenjska doba filtrirnih keramičnih kroglic: keramične kroglice so učinkovite do 4 mesece, kroglice lahko v vodi pustimo, ne da bi jih dotikali, skozi celotno njihovo življenjsko dobo.

Uporaba za čiščenje vode:

1. Keramične kroglice sperite s tekočo čisto vodo.
2. Potopite 20g kermaičnih kroglic v steklenico z 1 L vode ne da bi jih dotikali, za 3 do 4 mesece (po potrebi napolnite steklenico z vodo).
3. Pustite delovati 1 uro! Nato vodo lahko uživate.

Recikliranje po prenehanju delovanja:
Recikliraj kot naravni dodatek rastlinam.

1 paket z 2 vrečkama po 20 g

Distribucija: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže

Poreklo: Japonska(Nagano), pakirano v Franciji

Teža 40 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.