fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Stojalo za zobno ščetko iz bambusa

4,99  vklj. DDV

Držalo iz bambusa za vašo bambusovo zobno ščetko obogateno z aktivnim ogljem je najboljši način, da ohranite svojo zobno ščetko, ji pomagate hitreje posušiti in zmanjšate nered v kopalnici. Ta držala za zobne ščetke, ki imajo eleganten izgled, so popoln način za shranjevanje vaše zobne ščetke.

To držalo za zobne ščetke je izdelani bambusa MOSO. Bambus MOSO ni hrana za pande, kar pomeni, da njegovo spravilo ne ogroža živali.

 

 

10 na zalogi

Delite naprej ...

Posamično stojalo za zobno ščetko je nujen dekorativni dodatek za opremljanje vaše kopalnice in preprečevanje stika vaše zobne ščetke z drugimi. Minimalistično in naravno, vam omogoča, da svojo zobno ščetko postavite na higienski način, da se posuši. Stojalo je iz naravnega bambusovega lesa MOSO. Bambus MOSO ni hrana za pande, kar pomeni, da njegovo spravilo ne ogroža živali.

Dopolnite ga s bambusovo zobno ščetko, ki je obogatena z bambusovim ogljem – črnim kremenom!

Je je odlična alternativa plastičnim stojalom, ki na koncu končajo na odlagališčih. Bambus je naraven material in, za razliko od plastike, ga lahko kompostiramo ob koncu njegove življenjske dobe. To vas bo popeljalo še korak dlje na poti do kopalnice brez odpadkov.

Lahko stabilno podpira vašo zobno ščetko, tako da se voda učinkovito odcedi in ohranja vaše ustno zdravje.

 

Bambusovo stojalo za zobno ščetko je funkcionalno in daje tudi lep izgled vaši kopalnici

  • Izdelano je iz naravnega bambusa, trpežno, trajnostno, zelo enostavno za vzdrževanje. Drži eno zobno ščetko, tako da ima vsak član družine svojo, ohranja zobno ščetko pokonci, kar omogoča, da se posuši in ostane čista.
  • To držalo za zobne ščetke ima luknjo na dnu, ki omogoča odtekanje, ne da bi pustila ščetko mokro, ustvarjeno za bolj čist in higienski način shranjevanja zobne ščetke.
  • Estetsko oblikovan in zasnovan, da ohranja vašo kopalnico naravno in elegantno.
  • Bakterije se enostavno razmnožujejo v temnih in vlažnih prostorih. To držalo za zobne ščetke rešuje ta problem z naravnim sušenjem glave zobne ščetke, bolj čist in higienski način shranjevanja zobne ščetke.
Sestavine
izdelano iz naravnega bambusovega lesa moso, z gladko površino, ki je zelo vzdržljivo.
  • Ne puščajte izdelka v vodi.
  • Poskrbite, da je luknja na dnu vedno čista in prosta, da lahko odvečna voda odteka.
Recikliranje:
Ker je bambus naravni izdelek, je popolnoma biorazgradljiv. Ko doseže konec svoje življenjske dobe, ga preprosto odložite v kompost, kjer se bo razgradil.
Velikost: 1 držalo približno 4x4cm

Distribucija: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže

Poreklo: Japonska

Teža 40 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.