fbpx
Vsebina košarice

V košarici ni izdelkov.

Darilni paket III

28,66 

8 na zalogi

Opis

Darilni paket III vsebuje kombinacijo čudovitih ekoloških izdelkov s katerimi lahko presenetite in pocrkljate vaše najdražje. Darilni paket bo skrbno in ljubeče darilo dan žena, materinski dan ali za darilo ob novem letu ali kateri koli drugi priložnosti kot darilo za zdrav in vzpodbuden začetek novega dne. Izdelki so vmeščeni v darilno kartonsko škatlo. Možno je izbirati med tremi nalepkami, katero želite, vpišite pri opombah.

1. ” Hvala za vse kar počneš in daješ Zate z ljubeznijo

2. ” Z najlepšimi željami

3. božično novoliteni motiv “Z najlepšimi željami”

Paket vsebuje:

  1. Ekološki namaz iz zemeljskih mandljev – aromatični rožič, namaz, ki je nagrajen s prestižno nagrado GREAT TASTE, naravno sladek, zapeljiv okus, ki bo razveselil vsakega gurmana.
  2. Ekološki namaz iz zemeljskih mandljev – nautr, namaz prvinskega okusa, za vse, ki se izogibajo oreščkom, saj zemeljski mandlji niso oreščki.
  3. Ekološka kava s korenino ginsenga, s prijetnim in nežnim okusom, ki spominja na oreške, za vse, ki uživajo ob skodelici odlične kave.
  4. Moj presni prigrizek, ekološki prigrizek iz olupljenih zelemeljskih mandljevprigrizek, ki NI iz OREŠČKOV, poln vlaknin. Za vsak trenutek v dnevu.
  5. Moj presni prigrizek, ekološki prigrizek iz olupljenih zelemeljskih mandljev, Temni kakav,  prigrizek, ki NI iz OREŠČKOV, poln vlaknin in dodanim najkakovostnejšim kakavom criollo in bučnimi peljakovinami. Za vsak trenutek v dnevu.
  6. Moj presni prigrizek, ekološki prigrizek iz olupljenih zelemeljskih mandljev, Cimet – karamela, prigrizek, ki NI iz OREŠČKOV, poln vlaknin in dodanim z datlji in cejlonskim cimetom, omamen sladek prigrizek, brez dodanega sladkorja.
  7. Moj presni prigrizek, ekološki prigrizek iz olupljenih zelemeljskih mandljev, Hot curry, prigrizek, ki NI iz OREŠČKOV, poln vlaknin za vse z močnim karakterjem.

 

Proizvaja in prodaja: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže

Distribucijo ekoloških proizvodov kontrolira: SI-EKO-002

Certifikati

EU ekološki certifikat, SI-EKO-002, kmetijstvo izven EU


Dodatne informacije

Teža 50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.