fbpx
Vsebina košarice

V košarici ni izdelkov.

Darilni paket Za njena jutra

19,61 

Paket čudovitih ekoloških izdelkov s katerimi lahko presenetite in pocrkljate vaše najdražje.

Paket vsebuje:

Paket vsebuje:

  1. Moja presna granola čoko – banana  je ročno izdelana drobTinkina presna granola je proizvedena v Sloveniji, odličnega, prvinskega okusa.
  2. Moja presna granola jabolko – cimet je ročno izdelana drobTinkina presna granola je proizvedena v Sloveniji, odličnega, prvinskega okusa.
  3. Brusnice, o s svojimi dobrimi lastnostmi odličen prigrizek, ki ga lahko uživamo kar iz vrečke. So brez dodanega umetnega slakdorja in umetnih barvil.

 

 

9 na zalogi

Opis

Darilni paket s tremi izdelki za popestritev zajtrkov bo skrbno in ljubeče darilo posebej zanjo, primerno tudi za dan žena ali materinski dan. Izdelki so vmeščeni v darilno kartonsko škatlo, ki je opremljena z nalepko z napisom ” Hvala za vse kar počneš in daješ Zate z ljubeznijo”

Paket vsebuje:

  1. Moja presna granola čoko – banana  je ročno izdelana drobTinkina presna granola je proizvedena v Sloveniji, odličnega, prvinskega okusa. Bazira na  gomoljih –  zemeljskih mandljih, ki NISO OREŠČKI in vsebujejo velik delež vlaknin prebiotične narave. Granola z okusom čoko – banana, vsebuje pravi, presni kakav criollo v prahu, ki s svojo aromo daje granoli poln okus po kakavu, ki bo zadovoljil tudi čokoholike. Skupaj z kokosom in banano pa granola daje poseben užitek ob našemu zajtrku, malici ali večerji.
  2. Moja presna granola jabolko – cimet je ročno izdelana drobTinkina presna granola je proizvedena v Sloveniji, odličnega, prvinskega okusa. Bazira na  gomoljih –  zemeljskih mandljih, ki NISO OREŠČKI in vsebujejo velik delež vlaknin prebiotične narave. Granola z okusom jabolko-cimet vsebuje ekološka jabolka z lupinami, v katerih je največ koristnih snovi. Za jabolka je znano, da so vir zdravja. Dodan pa je tudi ekološki cejlonski cimet, ki ni samo dišava, vendar ima tudi veliko dobrih lastnosti. Koščki liofiliziranih jabolk so dodani za piko na i za vaše okusne zajtrke malice in popestirtev obrokov.
  3. Brusnice, so svojimi dobrimi lastnostmi odličen prigrizek, ki ga lahko uživamo kar iz vrečke. Niso obdelane z raznimi kemičnimi postopki, so brez dodanega umetnega slakdorja in umetnih barvil. Bogate z vitamini in antioksidanti, so zdrav dodatek vaši prehrani. Brusnice so ročno obrane in sušene pri nizki temperaturi, zato ohranjajo vse svoje dobre lastnosti.

 

Prodaja: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže

Certifikati

EU ekološki certifikat, SI-EKO-002, kmetijstvo izven EU


Dodatne informacije

Teža 50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.