fbpx
Vsebina košarice

V košarici ni izdelkov.

Darilni paket Za njen brezkofeinski kofetek

20,95 

Paket čudovitih ekoloških izdelkov s katerimi lahko presenetite in pocrkljate vaše najdražje.

Paket vsebuje:

Paket vsebuje:

  1. Pražena cikorija – Korenine cikorije so nežno pražene na vročem zraku. Je nežnega grenkega okusa s karamelno noto.
  2. Instant cikorija je pripravek za napitek, ki je izdelan iz 100% pražene cikorije, polne vlaknin.
  3. Instant cikorija z regratom, a pripravek za napitek je izdelan iz pražene cikorije in korenine regrata – znanim zeliščem za razstrupljanje.

 

 

14 na zalogi

Opis

Darilni paket s tremi ekološkimi izdelki za jutranje brezkofeinske kavice bo skrbno in ljubeče darilo posebej zanjo, primerno tudi za dan žena ali materinski dan. Izdelki so vmeščeni v darilno kartonsko škatlo, ki je opremljena z nalepko z napisom ” Hvala za vse kar počneš in daješ Zate z ljubeznijo

Paket vsebuje:

  1. Pražena cikorija – Korenine cikorije so nežno pražene na vročem zraku. Je nežnega grenkega okusa s karamelno noto. Napitek je pirmeren tako za prirpavo v filter aparatih, kot tudi za tradicionalen način, ki so ga poznali že naši dedki in babice. S svojim okusom in učinki je odlična alternativa kofeinskim napitkom in kavam.
  2. Instant cikorija je pripravek za napitek, ki je izdelan iz 100% pražene cikorije, polne vlaknin. Idealen za pitje v vsakem času dneva. Srednje pražen, nežnega grenkega okusa s karamelno noto. Ekološka korenina cikorije vsebuje inulin, topno vlaknino, ki hrani prebavno floro v črevesju. Številne rastline vsebujejo inulin, vendar ima korenina cikorije eno najvišjih koncentracij. Hranjenje zdrave črevesne flore pospešuje prebavo.
  3. Instant cikorija z regratom, a pripravek za napitek je izdelan iz pražene cikorije in korenine regrata – znanim zeliščem za razstrupljanje. Napitek iz cikorije in regrata vsebuje tako zdravilne koristi regratove korenine kot tudi bogat, poln okus in teksturo prave kave. Je brez kofeina in mnogi ljudje pravijo, da je, ker nima grenkobe in nežno kislost, pravzaprav boljši od kave.

 

Prodaja: DROBTINKA d.o.o., Zabukovica 62, 3302 Griže

Certifikati

EU ekološki certifikat, SI-EKO-002, kmetijstvo izven EU


Dodatne informacije

Teža 50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.