fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kvercetin kopriva kompleks, 60 kapsul

32,95  vklj. DDV

G&G Vitamins zelo kakovostno prehransko dopolnilo Kvercetin kompleks vsebuje močan bioflavonoid kvercetin in potenciran izvleček koprive, ki sta poznana po medsebojni povezanosti, dodani bromelain vez dodatno okrepi in izboljša absorpcijo.

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami in kakovostnimi bioaktivnimi sestavinami, ki so v večini angleškega ali evropskega porekla, ter kapsuliranjem. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova učinkovita raven absorpcije.

Družinsko podjetje G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji razvoja področja prehranskih dopolnil, imajo lasten in moderen razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen z najvišjimi standardi farmacevtske industrije. Lastna proizvodnja pomeni tudi nižje cene, zato so izdelki G&G občutno cenejši od drugih blagovnih znamk.

Njihov sodoben proizvodni proces je povsem podrejen najvišjim prehranskim standardom, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Kosher. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G je tudi eno prvih podjetij, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo in biorazgradljivo embalažo iz sladkornega trsta, s čemer se uvrščajo v sam vrh podjetij, ki sledijo smernicam ničelnega ogljičnega odtisa.

Delite naprej ...

G&G Vitamins zelo kakovostno prehransko dopolnilo Kvercetin kompleks vsebuje močan bioflavonoid kvercetin in potenciran izvleček koprive, ki sta poznana po medsebojni povezanosti, dodani bromelain vez dodatno okrepi in izboljša absorpcijo.

Premium izvleček kvercetina je pridobljen iz cvetov medovite rastline Japonska sofora in ohranja vso naravno celovitost. Japonska sofora je priljubljeno drevo zaradi svojega poznega cvetenja, pozno poleti, zlasti v Aziji pa se že stoletja uporabljajo njeni posušeni cvetovi in ​brsti.

Za povečanje uporabnosti kompleksa in večjo razpoložljivost sestavin ter boljšo absorpcijo je kompleks obogaten z encimom bromelain, ki je pridobljen iz ananasa. Dodan je še vitamin C, ki je v naravi najpogostejši spremljevalec flavonoidov in ima pomembno vlogo pri imunskem sistemu, kot tudi vitamin B5, ki sodeluje pri nastajanju protiteles.

Kopriva je ena najbolj vsestranskih naravnih rastlin in je v našem okolju široko in dobro prepoznana. Formulacija vsebuje močan potenciran izvleček koprive v razmerju 4:1

Priprava živil pogosto zmanjša vsebnost kvercetina, kar posebej velja za sadje in tudi zelenjavo, Kvercetin spojina je prisotna pretežno v lupini, zato se priporoča uživanje kvercetina kot dopolnilo.

Kvercetin-kopriva kompleks:

 • kvercetin in koprive, močan dvojec bogat z flavonoidi
 • naravni encim bromelain ima podobne lastnostki kot kvercetin, hkrati izboljša absorpcijo
 • dodana vitamin C in Vitamin B5

Koristi vitamina C

 • ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
 • prispeva k delovanju živčnega sistema,
 • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
 • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,
 • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,
 • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
 • ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob,
 • prispeva k obnovi reducirane oblike vitamina E.
 • povečuje absorbcijo železa.

Koristi vitamina B5

 • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
 • podpira duševno zmogljivost,
 • prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti,
 • prispeva normalnemu psihološkemu delovanju,
 • ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nevrotransmiterjev.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Kvercetin kompleks s koprivo je proizveden v Veliki Britaniji po najvišjih standardih kakovosti. Proizvodni proces je povsem skladen s smernicami GMP in AIB International, ki zagotavljajo brezpogojno varnost. V nasprotju s tabletami rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Primerno za vegane in vegetarijance.

Sestavine

Povprečna vsebnost 2 kapsul PDV%
Kvercetin 250 mg
Rastlinska kapsula (HPMC) 120 mg
zvleček koprive 4:1 (Urtica dioica) 60 mg
Bromelain (2000 GDU/g) 50 mg
Vitamin C (askorbinska kislina) 40 mg 100
Vitamin B5 (kalcijev pantotenat) 3 mg 100
PDV – priporočen dnevni vnos
HPMC – hidroksipropilmetil celuloza

Navodila za uporabo: 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 60 kapsul

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija

Teža 90 g