Proizvedeno v Sloveniji

Eko zeliščni čaj “Za srečo”, Botanik, 30 g

4,30 

1 na zalogi

Deli naprej ...

Opis

Eko zeliščni čaj “Za srečo”, Botanik

Ekološke zeliščne čaje BOTANIK pripravljajo po tradicionalnih postopkih in recepturah, pri tem pa upoštevajo tudi sodobna dognanja znanosti na področju zeliščarstva in fitoterapije.

Vsa zelišča, ki jih uporabljajo v ekoloških zeliščnih čajih, vzgojijo sami na njihovem zeliščnem vrtu ali jih naberejo v neokrnjeni naravi zelene Prlekije. Vsa ekološka zelišča BOTANIK so zato 100% naravna, brez dodanih konzervansov, umetnih barvil in arom. Tudi postopki pridelave, sušenja ter predelave so tradicionalni, pri tem pa nikakor ne pozabljajo na sodobna higienska merila.

Vsak cvet, list, zel in plod gre čez pridne roke ekipe BOTANIK. Njihovo vodilo je, da so izdelki 100% naravni, lokalno in ročno pridelani in zaradi tradicionalnih postopkov ter strokovnega dela tudi visoko kakovostni. Vse to je združeno v BOTANIKOVIH ekoloških zeliščnih čajih.

Z Botanikovim EKO zeliščnim čajem “Za srečo” si boste polepšali dan. Čaj vsebuje skrbno izbrano kombinacijo zelišč, ki vas bodo razvedrila s svojim delovanjem in poživila s svojim prijetnim okusom in aromo.

Uporaba

1-2 čajni žlički na skodelico (cca 2,5 dcl). Poparek naj stoji 10 min. Najboljši je, če ga zaužijete še toplega in vsakič sveže pripravljenega.

Sestavine

melisa*, rožmarin*, hmelj*, sivka*, kamilica*

Certifikati

EU ekološki certifikat

Neto količina: 30g

Dodatne informacije

Teža 38 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.