Priporočamo

Čaj v lističih CC Tea Classic, 30 g

5,29 

1 na zalogi

Deli naprej ...

Opis

Čaj v lističih CC Tea Classic, 30 g

Popolnoma naraven zeliščni čaj iz 100% limonske trave Cymbopogon Citratus, z edinstveno aromo in nežnim okusom po citrusih.
CC Tea je brezteinski čaj najvišje kvalitete, saj je pakiran in pripeljan direktno iz plantaže. Naš čaj ne vsebuje nobenih škodljivih dodatkov, konzervansov in dodanih barvil ter je pridelan z najglobljim spoštovanjem do okolja.
Poleg citrala vsebuje največ vitamina A, železa in kalcija, zato je primeren tudi za otroke in doječe mamice. CC Tea vas telesno poživi a hkrati umsko umiri.

Uživate lahko v popolni skodelici čaja, takšnega kot mora biti, z okusom ki traja!

CC Tea proizvajajo lokalne ženske iz najmanj razvite indijske zvezne države Manipur. Trenutni socialno-ekonomski položaj te regije je zelo nemiren, saj se Manipur želi odcepiti od Indije in razglasiti neodvisnost. Zaradi kaosa v družbi mnogi ljudje ostajajo brez domov in mnoge ženske ostanejo brez svojih sinov ter mož, ki se bojujejo v vojnih konfliktih.

Vizija podjetja SuiGeneris Agronomy, proizvajalca čajev znamke CC Tea je izboljšanje kakovosti življenja depriviligiranih žensk, ki bi bile drugače izgubljene v svoji bitki za preživetje. Z zaposlovanjem približno 2000 lokalnih žensk na plantažah podjetje omogoča, da slednje samostojno stopajo na svojo osebno pot in postanejo družbeno enakopravne.

Uporaba

CC Tea lahko zaradi nežnega okusa in svežine postrežemo samostojno kot vroči napitek ali hladen čaj, odličen pa je tudi v kombinaciji s svežimi sestavinami (ingver, meta, limeta…).

Sestavine

100% limonska trava (Cymbopogon Citratus)

Neto količina: 30 g

Poreklo: Indija

Dodatne informacije

Teža 35 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.