fbpx
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Malinini Chufalino blondies

Če še niste preizukusili naše nove kaše, ki je tako preprosta za uporabo, da skorajda ne ptrebuješ navodil, poleg tega pa tako okusna, da si jo zaželiš za zajtrk, malico ali sladico. Chufalino in več o njegovi preprosti sestavi najdeš TUKAJ, kjer si ga lahko tudi naročiš. Mimogrede, za vas imamo pripravljen tudi PAKET, v katerem se nahajata oba Chufailna, z okusom čoko in malina, pa še cena je ugodnejša, kot, če bi kupili vsakega posebej.

Vita pa je za nas ustvarila enostavno sladico, ki je pripravljena 1,2,3!

Chufalino je lahko veliko več, kot le preprost zajtrk. Uporabimo ga lahko tudi kot pripravljeno mešanico za biskvit! Tokrat sem se poigrala s preprostim receptom za biskvit z malininim Chufalinom. Zanj potrebuješ 5 osnovnih sestavin – vse ostalo so detajli. Biskvit je brez oreščkov, brez glutena in brez rafiniranega sladkorja. Njam!

Iz Chufalina lahko na podoben način pripraviš tudi mafine, presne ploščice ali pa celo biskvit za torto.

Sestavine:

Za po vrhu:

  • sveže ali zmrznjene maline
  • stopljena čokolada
Priprava:

V večjo posodo damo malinin Chufalino, ovsene kosmiče in ščep soli. Dobro premešamo z metlico.

Zdaj dodamo še stopljeno kokosovo olje, agavin sirup in ovseno mleko. Fino premešamo s kuhalnico, da se vse sestavine povežejo med sabo. Maso pustimo par minut, da se zgosti.

Pekač velikosti 13x20cm namastimo ali obložimo s papirjem za peko. Nato maso predenemo v pekač in jo enakomerno razporedimo.

Po vrhu lahko po želji naložimo še sveže ali zmrznjene maline.

Biskvit pečemo 20 minut na 180°C. Ko je pečen, ga malo pustimo, nato pa še toplega razrežemo na koščke.

Če ga prelijemo s stopljeno čokolado, je še boljši.

Pripravila: Vita iz Little Kitchen Vibes, blogerka in fotografinja

Delite naprej ...
Tina Drobtinka
Tina Drobtinka

Tina drobTinka je ustvarjalka presnih sladic, avtorica številnih receptov, ustanoviteljica in idejni vodja blagovne znamke drobTinka in ljubiteljica narave in z njo povezanih bitij.

Objav: 168